söndag 2 november 2008

elias sa att erik var mycket roligare när vi var ihop

det var lagomt att göra slut förra julen men jag saknar ju elias och en gång åt vi rödbetor med timjansås och vi skrattade mycket ömsom vi kved. så är alla mina relationer och jag vill vara virvelvind. det går inte att förlita sig på flyktighet, inte självt och inte på andras. det kostar sorg att inte ge sig. det kostar mer att vara stolt.



att vara sig är att på tusen sätt att inte vara annans men det är också att bero. beror gör den som inte är sten och principer.

jag drömde inatt att frida raderade mitt nummer, då saknade jag henne. ingen vill bli förlorad och vem som helst kan bli nostalgisk. precis så är det med erik som inte tänker nåt som jag men som har triljoner timmar i mig. jag blir så arg när de inte gör som jag vill men om man alltid ska bestämma måste man fan ge sig.



det är så lätt att bli kär i yra. och motsatsen: det är lätt att bli kär i yra. och har man blitt det är det yran man är kär i. och man blir yr av att vara kär i nån som är för yr för att vara kär. man kan inte både stå stilla och ligga.



igår ringde jag till samuel minst tio gånger och han får varje del av mig men han får inte nån framtid. det är för att jag vill ha honom kvar.



och emmi är inte nåt som jag. hon är white trash och det tycker jag för att hon tog vad jag haft. jag fick inte bestämma ett skit. det bästa vore om erik kom tillbaka till mig så att jag kunde lämna honom. det är anorexi att vilja bestämma.