lördag 27 december 2008

annandag

världens sämsta annandagsfest. frida lämnade sin jacka på plaza. jag lindade min halsduk om henne. vi satte sedan av till frasses. där träffade vi samuel som hade med sig världens tråkigaste människa. vi kan kalla henne pizzan. sen åkte vi taxi hem med fridas kontakter på 100 100. killen hade mössa.

på plaza träffade jag ingen rolig. jag kände typ ingen. det var alltså en meningslös, värdelös annandagsfest. jonas berättade att hans bror, den bror som varken heter androgyn eller apelsin i andranamn, hade gillat mig skitmycket. hans bror träffade jag alltså på scharinska.

på plaza träffade jag också en som sa "där är ju hon". jag tolkade det inte som en komplimang.

fast: de spelade geraldine och sen vi kommer att dö samtidigt du och jag följt av jag är en vampyr. jag förbrukade ett par strumpbyxor. jag hade som tur var med mig ombyte.

vi gick ut från plaza kring elva befarar jag. vi var hemma senast ett. då hade vi sölat på frasses i ett tag. pizzan skämtade om vad jag och frida satt i oss. dåligt val. samuel tyckte jag och frida borde ha ett tv-program. frida frågade vad hans föräldrar jobbade med. hon undrade om bästa film och bästa bok. hon undrade också om vilken låt han skulle vara om han var en låt.