onsdag 5 november 2008

bög

om morotsolja och annat man får orange hud av: man får orange hud. det är fullkomligt befriat från distans och självständighet att bli orange (med gult hår) för annan. hr: akta dig för orange.

kan själv:

jag vill också ha romcom men jag ska vara ihop när jag inte kan vara annat. förutsättningen är alltså att jag inte har något val. väldigt oprah winfrey.

om män och om hur viktigt det är att schampoflaskan är greppvänlig: lipsyl för män kommer med särskild enhandsfattning. det är för att männen ska kunna till exempel: surfa, klättra i berg, meka, brottas, knulla och samtidigt använda sitt lipsyl. en topprodukt för gemene, aktiva, lipsylanvändande man. hr: tvåhandslipsyl är för kvinnor. när potatisen kokar, utanför dagis, när man spolar vatten i skurhinken: perfekt tid för tvåhandslipsyl.

när mannen duschar och fattar sin duschcreme som är mörkblå med typ blixtar på och som heter kill power shower force vill han ha en rejäl doning att hålla i. nyckelbegreppet är alltså greppvänlighet. detta uppnås lättast med knottror och ordentligt urgröpta handtag. hr: en man tappar inte tvålen.

en man färgar inte håret med tjejfärg. observera: manshår färgas endast om förpackningen är blå med gråsprängd dressman-man på. den man som ska raka benen använder den blå förpackningen med en bild av en explotion på. hr: blått är för killar.

andra viktiga detaljer är:
- mäns pengar förvaras i mansbörsar
- herr-näsduk
- rosa bärs med självironi tillsammans med hockeyskrockande

och när han sa att allt var över såg jag honom gå där bland löven.