måndag 1 december 2008

igen en december

genomgång av min släkt samt att döpa gosedjur

min kusin hade ett vaddjur som hette nallepuddingen. hennes mamma är ihop med knyblusgöran, hennes pappa heter sverker, han är gift med rullstolsanna.

jag och maria, min tvillingsyster fick gosedjur när vi fyllde sex, tigri och leji. tigri var min, han är numera nästan dekapiterad. rest in peace. vi hade också ett pastellfärgat velourstycke, honom döpte min storebror jocke till ballefjun.

när jag och maria var små lekte vi johan och anna. maria var johan, hon hade skumgummi i byxorna. vi lekte också ibland aerobicsinstruktör: då hade vi cykelbyxor under våra psykedeliska baddräkter, vi höll in magen skithårt. det var för att revbenen skulle vara bröst.

min storebror victor lekte ofta med per och eskil. jag var kär i eskil, det finns ett kort där jag har lagt mina ben över honom, allt för bästa framgång. victor, per och eskil sköt paparodjisar. paparodjisar är istappar, främst på ålö maskiner.

den fantastiska mostern badar naken. hon klippte tuppkam på sina fyra-, sex-, åttaåringar. hon vill ha en skylt på sin dörr där det står "meet the fuckers". hon jobbar på häktet som sjuksköterska.

den korta mostern har tippat över i frysboxen. hon och hennes man hans tycker om samma saker, bland annat tomas ledin och husvagnssemestrande. hon är sjuksköterska.

den schizofrena morbrorn brukar harkla sig jättehögt på julafton. sen frågar han pappa vad han tror hon på tv väger, på inländsk västerbottniska.

pappan är tjurig. han gick inte gymnasiet, på högstadiet frågade de om han var där för att få gratis mat. han blir alltid arg när han ska laga saker. pappa spelar schack på chesscorner.com med rumäner och sånt.

farbror lennart bor i tullinge, han och frugan har sex barn. han är läkare på kumla tror jag. han är royalist, gillar schack. vi har släktträff på sommaren, då är alla en enda stor, lycklig familj.

min faster riggan är sextinånting. hon har missbrukat tabletter tror jag. hon är förtidspensionerad och tycker att man kan läsa mycket mellan raderna i hänt extra. hon är vidunderligt smart. när hon fyllde sexti fick två män skjuta henne uppför trappan eftersom hon bestämt sig för att bli svinfull.

min andra faster heter kicki och hon är själva definitionen på meningslöshet. hon är gift med per-åke som använder vattenpass på sluttande ytor. han är svinpedantisk. kicki skrattar nästan bara åt per-åkes skämt. per-åke är en sån där nallebjörn.

nu är det slut på släkt. jag har också en storasyster till. henne har jag inte träffat sen jag var åtta eller fyra eller sex eller så. jag är vän med henne på facebook.