fredag 21 november 2008

om att vara kär i nån som skjutsar en till jobbet.

förra gången jag klippte mig gjorde jag det på sjöbergs (hårfrisörska: de hade inte medaljongtapeter och låtsasblomarrangemang). jag tror det är en apostrof på sjöberg's. det var just innan skolan förra hösten, jag klippte page som det stod i elle. vi bodde på kvarnvägen, skulle åka till stockholm. det var innan jag glömde nyckeln i cykeln och däcket blev vint. hemma hade vi medaljongtapeter.



jag ska få ommålat i mitt rum och jag äter aldrig lagad mat. jag är ofta hos min mamma. jag är där så ofta att jag ljuger om det ibland. och så raljerar jag en hel del om självständighet.



jag och malin har suttit på balkonger hela sommaren. vi har dansat iväg all svett. på första advent ska vi tävla om vem som bygger finast sockerbitsborg.



när jag hade klippt mig cyklade jag hem och han var inte hemma, han var på skolan. vi hade bestämt att vi skulle cykla för vi sparade till vad som helst som skulle förankra mig i honom. det blir inte så dyrt. det var inte aktuellt att skaffa barn förstås men vi planerade allt som gick. det är bra att ha nåt att se fram emot, hitta på nåt kul tillsammans, överraska honom. vi fick sån sjuk mjölksyra av att trampa vatten.



sen dess har solen gått upp varje dag.